Alla inlägg den 18 april 2014

Av minabernergossar - 18 april 2014 21:45

Nu lite om gårdagen.

Hade 2 hundar på trimjobbet. En Flat från Norge först, som skulle frisyrklippas. Sen lilla Snauztern Iza som skulle klippa klorna och få bort öronhåren.


Lastade sen in flera lådor Nordic hundmat i bilen för att ta med till Emelie. Vi skulle träna och hon andvänder också den hundmaten till sina hundar.  

Jag har haft "Nordic hundfoder" till mina hundar i över 10 år, och kommer ALDRIG byta. Dom älskar sin mat, är pigga och glada, och så slipper dom få i sig koncerveringsmedel m.m som finns i torrisar.


        




Jag åkte efter jobbet iväg till Godegård, men när det är ca 1.5 mil kvar så tjuter det plötsligt i bilen och jag kollar direkt mätarna (inte hastighetsmätaren ) och tempmätaren visar att bilen kokar.. satan också!!  

Hade såklart inte mycket vatten i bilen, utan bara en svätt loka-vatten med persiko-smak i en liten flaska 

Meddelade Emelie och jag hade tur, för hennes man var på väg åt mitt håll, och tog då med vatten... tack, tack!!  5 liter tömdes i sen kunde jag fortsätta färden igen.


Vi började med att gå en lång skogspromenad med hundarna, som jag tror tog mellan 1½ - två timmar. Terrängen var allt annat än slät. Brant, snårigt, ojämnt och blött, men kul var det.    


                         

 


   




Såg några festliga barrväxter som jag inte sätt innan. Dom slingrade sig över marken. Någon som vet vad det är?


   

????




Efter promenaden tränade vi lite ringspring. Emelie ska hjälpa mej att ställa ut Gazton den 26:e eftersom båda mina nu går i veteranklass.


       

Skitig, oborstad och inget klippt..

Får se hur resultatet blir efter tvätt m.m




När jag åkte hem hände något mycket märkligt.

Såg på ditvägen att ett hus brunnit ner och bara ruiner var kvar, och på hemvägen tog jag några bilder (6 st.) på det före detta huset från olika vinklar när jag passerade.. MEN alla dom blev vita   ...


 

Så här..  



Tog en bild på vägen direkt efter men den blev helt som vanligt, eller ja lite suddig kanske   


 

 


Undra varför det blev så??? Spökar kanske ???        








 

Ovido - Quiz & Flashcards