Direktlänk till inlägg 21 maj 2011

Hemsk dag! : (

Av minabernergossar - 21 maj 2011 12:16

  Ajdå! Var ju jag som skrev att jag skulle bloggat i onsdags. Fattar inte varför det ska vara så svårt att ta och skriva några rader direkt istället för att vänta.
 
Har nu gått 15 dagar sedan parningen mellan Gazton och Malva, och snart syns förhoppningsvis lite tecken på ev. dräktighet på Malva. Har hört att hon varit lite slöare än innan, så hoppas det beror på dräktighet. Har tiggt till mej några bilder på Malva som Emelie tog på henne på dag 12 när hon var hos Emelie under några dagar.
 
  
 Malva
 
 
   Malva
 
 
 
Ja, dagarna går som tur är fort för jag vill så gärna veta OM snart.
 
 
 
Nu blir det lite om den hemska tisdagen.
Började redan på morgonen. Släppte ut vovvarna en liten stund i trädgården och när jag skulle släppa in dom såg jag att Gazton hade något i munnen som han försökte svälja. Såg när han kom närmare att det stack ut två små ben ur hans mun.   
Otäckt! Men jag var ju tvunget trots att det var snuskigt dra ut det ur mun på honom. Inget höjdarjobb precis!   
Stod efteråt en stund och undrade vad det var, men såg sen att det var en harunge. Den hade ett hål på ena sidan vid halsen och ögonen hade ploppat ut.. blää! (Sätter in bild på haren sist i bloggen, så ni som inte vill se kan hoppa över)
 
  
Gazton
 
 
 
 
Inte nog med det. Fick veta att lille Dustin (9 veckor) som jag skrev om i ett tidigare inlägg hade blivit illa riven i ögat av en katt.   Han blev opererad på Strömsholm, och förhoppningsvis får han behålla sitt öga, men än sålänge vet dom nog inte säkert. Mycket ledsamt om han mister ögat.
 
  
Dustin 
 
 
 
 
Som om det sen inte räckte, så såg jag den hemska bilden på den döda berner på en länk på fb. Det + texten till fick mej att må dåligt flera dagar.
 
 
 
 
Imorgon kanske Gazton och jag tävlar lydnad på klubben. Har inte tränat alls sista tiden så det går nog åt skogen. Men vad fasen det är ju inte hela världen. Återkommer med mer om det imorgon... kanske!  
 
 
 
 
Se nu upp för haren längre ner... OM ni inte vill se. Bilden är på den finast sidan på den.


!

!

!

!

!

! 


 


Lotta & Bernisarna

 
 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

21 maj 2011 15:54

Men Gazton då!!! Inte äta hare! Tur du fick ut den. Quila är en jäkel på att fånga sork. Vet inte hur många jag dragit ut ur hennes mun, när bara svansen stuckit ut. Ronja har aldrig visat något intresse för det.
Stackars lilla Dustin, otäckt.
Bernern på FB har jag inte sett, eller läst om?
Lycka till om du tävlar i dag.
Kram
(Vore kul om du kunde komma på draget på måndag!)

http://quilaoronja.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av minabernergossar - Fredag 10 maj 22:01


Min härliga , roliga    Bonus   . Så många skratt man fått av den hunden     .   Har aldrig ångrat att jag valde att ta den lille hanen som föddes för 2 år sedan i Dunders första kull, som han har ihop med "Rutan" .   Eftersom han ju kom so...

Av minabernergossar - 24 mars 2018 09:33

  Åter igen har jag varit dålig på att uppdatera bloggen (Blir nog inte bättre heller  )   Men nu måste jag berätta en sak.     Jag har ju sedan jag var barn gillat att fota. Kommer ihåg första kameran som hade en rulle som skulle skickas i...

Av minabernergossar - 7 februari 2018 14:26

    Äntligen har vi fått en hel del snö här, och hundarna gillar det. Man ser verkligen deras glädje över snön.             Det har nu gått över 3 år sedan min lille farbror Imexx fick opereras akut för brusten blödande mjälte (...

Av minabernergossar - 28 januari 2018 19:07

  Förra fredagen den 19:e var det min otroligt saknade   Gaztons   födelsedag. Gazton dog 4 december 2014.    (min son fyller år den dagen) Han hann inte fylla riktigt 11 år. Fattades några veckor. Gazton var en frisk hund nästan hela sitt ...

Av minabernergossar - 14 januari 2018 10:23

    Har tänkt så många gånger att gå in hit och skriva några rader, men det har alltid slutat med att det inte blivit så.     Har ju hur mycket som helst att skriva om sedan sist..   En del hundutställningar har det blivit. Mest inoff. s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se